932 09 83 73 - Francesc Pérez Cabrero, 5, Barcelona isabeltutusaus@tutusaus.com

CUETES DE RAP AMB PATÉ D’ESPÀRRECS

Rape con salsa de alcaparras

 

 

 

 

 

 

 

Ingredients (4 persones): 600g de rap (4 cuetes de 150g cada una), paté d’espàrrecs DeliShop, sal, pebre i oli d’oliva verge.

Elaboració: Salpebrar les cuetes de rap. Fer el peix a la planxa amb un petit raig d’oli d’oliva. Decorar el plat amb un llit de paté d’espàrrecs i posar-hi a sobre el peix. Posar un raig d’oli per acabar de presentar el plat. Podem posar de guarnició un timbal d’arròs salvatge o patates panadera.

Comentari Nutricional: Us proposem avui una recepta molt digestiva, baixa a nivell calòric i molt nutritiva. Tot el peix en general ens aporta beneficis per la salut, ja que parlem d’un aliment proteïc que no conté gaire greix ni colesterol i en canvi sí que té proteïnes d’alt valor biològic, aminoàcids i àcids grassos saludables. Les cuetes de rap les acompanyem amb un paté d’espèrrecs verds amb un alt contingut en fibra i vitamines A, B i C. L’espàrrec ja de per si, és un molt bon diurètic i protector cardiovascular, juntament amb l’oli d’oliva verge que fem servir per decorar el plat i aportar més dosis d’antioxidants i àcids grassos saludables per a prevenir malalties com l’arteriosclerosis, hipercolesterolèmies i la hipertensió arterial.

 

BON PROFIT!

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PageLines