932 09 83 73 - Francesc Pérez Cabrero, 5, Barcelona isabeltutusaus@tutusaus.com

ESMORZARS I BERENARS SALUDABLES

desayunos saludables

 

Després de les hores de dejuni nocturn, l’esmorzar és el primer àpat del dia. Aquesta primera ració permet començar la jornada en les condicions més favorables per a un major rendiment físic i intel·lectual. Un esmorzar adequat ha de proporcionar energia suficient per tenir una bona capacitat de treball, combatent la debilitat pròpia de les primeres hores del matí. El nen o nena ha de aixecar-se amb el temps suficient per rentar-se, vestir-se i esmorzar adequadament.

És important controlar el consum de dolços i “llaminadures” dels nens.
Les llaminadures s’han de reservar per consumir durant el cap de setmana, o en les festes.
Hi ha moltes famílies que han substituït el pa per la brioxeria industrial perquè és més còmode o perquè el nen ho demana més. how to get quality backlinks . Aquest tipus d’aliments no té cap avantatge nutricional i el seu abús pot tenir com a conseqüències l’aparició d’obesitat, diabetis, hipertensió, càries, etc …

Els menús infantils han de ser variats, equilibrats, fàcils de mastegar, fàcils de digerir, sense excessos de greixos i agradables a la vista. D’aquesta manera aconseguirem que els nostres nens i nenes creixin sans i sense carències nutricionals que podrien comportar problemes importants de salut en l’edat adulta.

Per aquest motiu, són tan importants l’esmorzar i el berenar, ja que són imprescindibles per mantenir l’equilibri diari en l’alimentació dels nostres fills, i per tant complementar els àpats principals.

Així doncs un bon esmorzar hauria d’estar compost de:
Làctic + cereals + proteïna + fruita
De la mateixa manera, el berenar hauria de ser:
Làctic i/o cereals i/o fruita

Esmorza cada matí ric i variat amb làctics, pa o cereals, fruites i altres aliments. És molt saludable i tindràs més energia per passar el dia!

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PageLines