932 09 83 73 - Francesc Pérez Cabrero, 5, Barcelona isabeltutusaus@tutusaus.com

Indústria, 165

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

El passat dia 31 de Desembre, després de 39 anys, vàrem baixar la persiana del carrer Indústria 165 definitivament.

Han estat uns anys intensos, de creixement i evolució amb el barri, sempre de la mà dels veïns i, fins i tot, de la dels d’altres barris que, en alguns casos, creuaven Barcelona per venir a buscar l’assortit de formatges o el pernil com si fos un ritual…
Ja fa 18 anys que no cal aquesta excursió perquè estem també a Pérez Cabrero, però tot i així, durant aquests anys encara quedaven els que mantenien el ritual tot i tenir una altra botiga més a prop. Segons ells, érem els mateixos però no era el mateix. domain tech info És el que tenen les botigues de barri: acabes creant un vincle que va més enllà de la compra o el producte en sí.
Per això, encara que tot sigui perquè se’ns ha jubilat l’ànima de la botiga, encara que tot sigui per a poder afrontar nous reptes, tenim la sensació que hem tancat no una botiga, sinó una etapa irrepetible de la nostra història com a firma.

A tots els que n’heu format part, gràcies!! Moltes gràcies per la vostra confiança i  fidelitat, per les vostres històries que han format part de la nostra, per les  vostres crítiques que ens han ajudat a millorar i per l’amistat que alguns ens heu regalat. I moltíssimes gràcies de cor a tots aquells que vàreu venir el dia 31 a acomiadar-vos, alguns fins i tot amb la família al complert!!

La botiga d’Indústria ha tancat, sí, però nosaltres continuem. Seguirem pujant la persiana de Pérez Cabrero amb les mateixes ganes i la il·lusió de retrobar-nos amb tots els que ja formeu part de la nostra història.

 

 

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PageLines