932 09 83 73 - Francesc Pérez Cabrero, 5, Barcelona isabeltutusaus@tutusaus.com

POSA’T A PUNT DESPRÉS DE L’ESTIU

consejos detox después del verano

 

 

 

 

 

 

 

Les vacances d’estiu són el moment del any l’any en què donem prioritat al descans, ens relaxem i ens rendim davant la temptació de capricis gastronòmics. Solem descuidar els horaris dels àpats, així com l’activitat física. A tots ens passa!
Desintoxicar-nos després de les vacances és possible!… Encara que costi una mica, reprendre una dieta equilibrada i saludable pot ajudar a recuperar el teu pes.

Et donem alguns consells per tornar als bons hàbits un cop acabada la temporada estiuenca:

Pots recuperar el teu pes amb una dieta equilibrada, intenta no passar gana, les dietes restrictives i hipocalòriques no són la millor opció, només has d’alleugerar els teus menús i menjar aliments sans.
Prepara’t amanides variades, verdures, fruites, peix a la planxa i carns no gaire greixoses (pollastre, gall d’indi i porc). No abusis dels aliments rics en hidrats de carboni (pasta, arròs, pa, cereals…)
Fes els 5 àpats al llarg del dia, això evitarà que piquis entre hores.
Per compensar i desintoxicar el cos del excessos estivals, veu abundant aigua, brous vegetals o infusions.
Torna o comença a iniciar una activitat física. list of businesses . Camina, corre, neda o exerceix de nou aquell esport que ja feies.
Tornar a la rutina i reincorporar-se a la feina no ha de ser sinònim d’estrès, el qual pot esser perjudicial per la teva salut i pel teu pes.

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PageLines