932 09 83 73 - Francesc Pérez Cabrero, 5, Barcelona isabeltutusaus@tutusaus.com

SANDRO DESII. XARRUPS DIGESTIUS, REFRESCANTS I AMB PROPIETATS ANTIOXIDANTS

sorbete de mango Sandro Desii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El món vegetal és moltíssim més complex del que ens pogués semblar. Existeixen més de 250.000 espècies vegetals i, lògicament, encara guarden molts secrets que els científics no han pogut descobrir. És les seves fulles, en les seves arrels o en les seves flors es troben una infinitat de compostos químics capaços de provocar diverses reaccions en el nostre organisme.
Un exemple serien plantes que t’ajuden a perdre pes, amb propietats diurètiques que produeixen un efecte depuratiiu important i ajuden a eliminar substàncies nocives que es van acumulant en l’organisme com el Bedoll, el Ortosifón o Te de Java, Cua de cavall, Zarzaparrilla, la Berdana, el Fucus, el Mate, entre moltes altres més.
Altres plantes serien les que ens ajuden a millorar les digestions. En la societat actual mengem racions més grans de les quals necessitem, plats abundants i copiosos, massa presses en mastegar… El nostre estómac està sotmès a constants agressions, però ho podem canviar si acabes els menjars amb una infusió digestiva. Exemples d’ells serien el l’Api, Fonoll, la Maria lluïsa, la Canyella, el Gingebre, la Salvia, Artemisa, Poliol, Menta, el Coriandre, la Regalèssia, el Comí, entre altres.
Generalment aquestes plantes les prenem en forma de té, infusions o comprimits naturals. Ara, Sandro Desii, ens ofreieix una altre manera de fer-ho. Amb xarrups, ideals de cara a la primavera-estiu amb una gran varietat.
Xarrup de Llima i api, molt digestiu com a prostre després d’un àpat copiós o com a guarnició o vinagreta per una amanida original.
Mango. Molt ric en vitamines A, C i E, d’acció antioxidant, amb la capacitat de neutralitzar els radicals lliures responsables de l’envelliment i factor de risc de diverses malalties degeneratives, cardiovasculars i fins i tot alguns tipus de càncers.
Llimona i alfàbrega. La llimona, un cítric que ens serveix tant per ajudar a curar un mal de coll, com per millorar la circulació sanguínia, i fins i tot per prevenir les pedres als ronyons.

Descobreix la seva varietat!

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PageLines